SLK04-3
SLK01-2
SLK02-3
SLK03-2

SOLUSI SILICONE FOR PASAR Panjenengan

Mupangate saka macem-macem atribut produk kita.Aditif Silicone lan Si-TPV kita akeh digunakake ing industri termoplastik kanggo nyedhiyakake produk plastik / karet kanthi kinerja pangolahan lan kelancaran permukaan sing luwih apik.

kekuatan kita

  • Brand Reliable Taun

  • Pusat R&D ekstra profesional

  • Versi aditif silikon

  • Klien negara

  • Taun Kontrol Kualitas Ketat

RANGE PRODUK KUAT

Produk sing tepat minangka prasyarat kanggo mesthekake yen sampeyan bakal entuk asil sing apik.Kita wis ngembangake solusi polimer Silicone sing tepat kanggo saben aplikasi khusus sampeyan.Yen ora ana ing kene, hubungi kita kanggo produk sing disesuaikan.

GRATIS TAMBAHAN SILIKON LAN SAMPEL Si-TPV Luwih saka 100 KELAS

jinis sampel

$0

  • 50+

    gelar Silicone Masterbatch

  • 10+

    kelas Silicone Powder

  • 10+

    gelar Masterbatch Anti-gores

  • 10+

    gelar Masterbatch Anti-abrasion

  • 10+

    kelas Si-TPV

  • 8+

    grades Silicone Wax

Babagan SILIKE

Ing ngisor iki video babagan kita, sampeyan bisa muter yen sampeyan kasengsem

WARTA TERBARU

Informasi Industri