• products-banner

Super Slip Masterbatch

Super Slip Masterbatch

SILIKE Super-slip masterbatch duwe sawetara gelar kanthi operator resin kaya PE, PP, EVA, TPU..etc, ngemot 10% ~ 50% UHMW Polydimethylsiloxane.A tambahan cilik saka iku bisa Ngartekno nyuda COF, nambah lancar lumahing tanpa getihen.Cocog kanggo BOPP, CPP, BOPET, EVA, film TPU....

jeneng produk Penampilan Komponen efektif Isi aktif Resin pembawa Rekomendasi Dosis (W/W) Lingkup aplikasi
SF 109 Pelet putih Polimer siloksan -- TPU 6~10% TPU
LYSI-401 Pelet putih Polimer siloksan 50% PE 0.2~5% PE
LYSI-406 Pelet putih Polimer siloksan 50% PP 0.2~5% PP
LYSI-408 Pelet putih Polimer siloksan 30% PET 0,5~5% PET
SF 102 Pelet putih Polimer siloksan -- EVA 6~10% EVA