• products-banner

Silicone Masterbatch LYSI Series

Silicone Masterbatch LYSI Series

Silicone Masterbatch (Siloxane Masterbatch) seri LYSI minangka formulasi pelletized kanthi 20 ~ 65% polimer siloxane bobot molekul ultra dhuwur sing disebar ing macem-macem operator resin.Iki digunakake minangka aditif pangolahan sing efisien ing sistem resin sing kompatibel kanggo nambah sifat pangolahan lan ngowahi kualitas permukaan.

Dibandhingake karo aditif Silicone / Siloxane bobot molekul sing luwih murah, kayata lenga Silicone, cairan silikon utawa alat bantu pangolahan liyane, seri SILIKE Silicone Masterbatch LYSI samesthine bakal menehi keuntungan sing luwih apik, contone,.Kurang sekrup, cetakan cetakan sing luwih apik, nyuda drool mati, koefisien gesekan sing luwih murah, masalah cat lan percetakan sing luwih sithik, lan kemampuan kinerja sing luwih akeh.

jeneng produk Penampilan Komponen efektif Isi aktif Resin pembawa Rekomendasi Dosis (W/W) Lingkup aplikasi
LYSI-401 Pelet putih Polimer siloksan 50% LDPE 0,5~5% PE PP PA TPE
LYSI-402 Pelet putih Polimer siloksan 50% EVA 0,5~5% PE PP PA EVA
LYSI-403 Pelet putih Polimer siloksan 50% TPEE 0,5~5% PET PBT
LYSI-404 Pelet putih Polimer siloksan 50% HDPE 0,5~5% PE PP TPE
LYSI-405 Pelet putih Polimer siloksan 50% ABS 0,5~5% ABS AS
LYSI-406 Pelet putih Polimer siloksan 50% PP 0,5~5% PE PP TPE
LYSI-307 Pelet putih Polimer siloksan 50% PA6 0,5~5% PA6
LYSI-407 Pelet putih Polimer siloksan 30% PA6 0,5~5% PA
LYSI-408 Pelet putih Polimer siloksan 30% PET 0,5~5% PET
LYSI-409 Pelet putih Polimer siloksan 50% TPU 0,5~5% TPU
LYSI-410 Pelet putih Polimer siloksan 50% HIPS 0,5~5% HIPS
LYSI-311 Pelet putih Polimer siloksan 50% POM 0,5~5% POM
LYSI-411 Pelet putih Polimer siloksan 30% POM 0,5~5% POM
LYSI-412 Pelet putih Polimer siloksan 50% LLDPE 0,5~5% PE, PP, PC
LYSI-413 Pelet putih Polimer siloksan 25% PC 0,5~5% PC, PC/ABS
LYSI-415 Pelet putih Polimer siloksan 50% SAN 0,5~5% PVC, PC, PC & ABS
LYSI-501 Pelet putih Polimer siloksan -- PE 0,5~6% PE PP PA TPE
LYSI-502 Pelet putih Polimer siloksan -- EVA 0.2~5% PE PP EVA
LYSI-506 Pelet putih Polimer siloksan -- PP 0,5~7% PE PP TPE
LYPA-208C Pelet putih Polimer siloksan 50% LDPE 0,2~5% PE, XLPE