• products-banner

Bubuk silikon

Bubuk silikon

Wêdakakêna silikon (wêdakakêna Siloxane) seri LYSI minangka formulasi bubuk sing ngandhut polimer Siloxane 55 ~ 70% UHMW sing disebar ing Silika.Cocog kanggo macem-macem aplikasi kaya senyawa kabel & kabel, plastik teknik, masterbatch warna / pengisi ...

Dibandhingake karo aditif Silicone / Siloxane bobot molekul sing luwih murah, kayata lenga Silikon, cairan silikon utawa alat bantu pangolahan liyane, bubuk Silikon SILIKE samesthine bakal menehi keuntungan sing luwih apik babagan proses proopertise lan ngowahi kualitas permukaan produk akhir, contone,.Kurang sekrup, cetakan cetakan sing luwih apik, nyuda drool mati, koefisien gesekan sing luwih murah, masalah cat lan percetakan sing luwih sithik, lan kemampuan kinerja sing luwih akeh. .

jeneng produk Penampilan Komponen efektif Isi aktif Resin pembawa Rekomendasi Dosis (W/W) Lingkup aplikasi
LYSI-100A Wêdakakêna putih Polimer siloksan 55% -- 0.2~5% PE, PP, EVA, PC, PA, PVC, ABS....
LYSI-100 Wêdakakêna putih Polimer siloksan 70% -- 0.2~5% PE, PP, PC, PA, PVC, ABS....
LYSI-300C Wêdakakêna putih Polimer siloksan 65% -- 0.2~5% PE, PP, PC, PA, PVC, ABS....
S201 Wêdakakêna putih Polimer siloksan 60% -- 0.2~5% PE, PP, PC, PA, PVC, ABS....