• 500905803_banner

Apa Pilih Kita

partner1

20+ taun pengalaman

Uga-pengalaman ing silikon lan plastik kanggo Processing lan lumahing aplikasi saka plastik lan karet.

Tim R&D profesional

Dhukungan tes aplikasi njamin ora kuwatir maneh, luwih saka 59 jinis instrumen tes.

Kerjasama Pemasaran Produk

Penjualan menyang 40+ Negara.

Kontrol kualitas sing ketat

Bahan mentahan memenuhi ROSH, REACH Standards.Kabeh produk wis disetujoni dening SGS.Uga dadi anggota REACH sing kadhaptar.

wektu pangiriman stabil

Kontrol wektu pangiriman kanggo pesenan sing layak.

Dhukungan Pemerintah

Entuk dhukungan kebijakan saka Biro Ekonomi lan Teknologi Informasi Qingbaijiang, Biro Ilmu lan Teknologi, Biro Perdagangan, Biro Tenaga Kerja, lan Departemen liyane.

Situs Produksi

Qingbaijiang minangka Zona Pembangunan Ekonomi Pelabuhan Kereta Api Internasional Chengdu, kanthi Ujian lan persetujuan minimalis, reresik kacepetan, layanan sing apik, lan proteksi unsur, lsp...

Inovasi karo kita

Ngundang sampeyan kanggo nggawe inovasi karo kita kanggo solusi sustainable ing aksesoris interior otomotif, kabel & kabel, kabel optik sheathed pipe, etc… Kita ngerti kabutuhan lan bakal nyedhiyani barang sing terjangkau lan kualitas paling dhuwur.