• products-banner

Si-TPV 3300 Series

Si-TPV 3300 Series

SILIKE SI-TPV minangka elastomer basis silikon termoplastik vulkanisasi dinamis sing digawe kanthi teknologi khusus sing kompatibel, mbantu karet silikon disebarake ing TPU kanthi rata minangka tetesan mikron 2 ~ 3 ing mikroskop.Materi unik iki nyedhiyakake kombinasi sifat lan mupangat saka termoplastik lan karet silikon sing disambungake kanthi lengkap.Cocog kanggo lumahing piranti sing bisa dipakai, kulit buatan, Otomotif, Bumper telpon, Aksesori piranti elektronik (earbus, contone), industri TPE, TPU, TPV, Si-TPE, Si-TPU dhuwur-dhuwur...

jeneng produk Penampilan Elongation ing break (%) Kekuwatan Tarik (Mpa) Kekerasan (Shore A) Kapadhetan (g/cm3) MI (190 ℃, 10KG)
3300-85A Pelet putih 515 9.19 85A 1.2 37
3300-75A Pelet putih 334 8.2 75A 1.22 19
3300-65A Pelet putih 386 10.82 65A 1.22 29