• news-3

Warta industri

Warta industri

  • New processing methods and materials exist to produce soft-touch interior surfaces

    Ana cara pangolahan lan bahan anyar kanggo ngasilake permukaan interior sing alus

    Multiple lumahing ing interior otomotif dibutuhake kanggo duwe daya tahan dhuwur, katon nyenengake, lan haptik apik.Conto khas panel instrumen, tutup lawang, trim console tengah lan tutup kothak sarung tangan.Mbokmenawa permukaan sing paling penting ing interior otomotif yaiku piranti pa ...
    Waca liyane
  • Way to Super Tough Poly(Lactic Acid) Blends

    Cara kanggo Campuran Poli (Asam Laktat) Super Tangguh

    Panggunaan plastik sintetik sing asalé saka petroleum ditantang amarga masalah polusi putih sing kondhang banget.Nggoleki sumber karbon sing bisa dianyari minangka alternatif dadi penting banget lan penting.Asam polylactic (PLA) wis dianggep minangka alternatif potensial kanggo ngganti ...
    Waca liyane