• 500905803_banner

Riwayat Perusahaan

ING 2020

2020

2020

Mlebet pasar piranti sing bisa dipakai lan ngluncurake produk anyar Si-TPV kanthi sukses

ING 2019

2019

2019

Laboratorium dirating minangka pusat R&D teknologi provinsi

IN 2016

2016

2016

Kantor pindhah menyang alamat anyar

IN 2013

2013

2013

Mlebet pasar interior otomotif kanggo nyedhiyakake solusi anti-gores silikon

IN 2013

2013-K

2013

Partisipasi ing Pameran K ing Jerman kanggo pisanan

IN 2011

2011

2011

Mlebet ing pasar senyawa kabel & kabel kanthi prestasi sing luar biasa

IN 2010

20101

2010

Mlebet pasar internasional kanggo nyedhiyakake pelanggan global solusi silikon ing lapangan karet & plastik

IN 2008

2008

2008

Cabang panyiapan ing Provinsi Fujian, Provinsi Jiangsu lan Provinsi Guangdong

IN 2006

2006

2006

Mlebet ing industri alas kaki lan nyedhiyakake solusi anti abrasi kanggo tlapak sepatu (kalebu tlapak sepatu EVA/PVC, TPR/TR, RUBBER lan TPU)

IN 2004

2004

2004

Pendirian Perusahaan