• products-banner

Masterbatch anti gores

Masterbatch anti gores

Masterbatch anti gores SILIKE nduweni kompatibilitas sing luwih apik karo matriks Polypropylene (CO-PP/HO-PP) -- Ngasilake pemisahan fase ngisor saka permukaan pungkasan, tegese tetep ana ing permukaan plastik pungkasan tanpa migrasi utawa eksudasi. , ngurangi fogging , VOCS utawa Odors .Mbantu ningkatake sifat anti-gores sing tahan suwe ing interior otomotif, kanthi menehi dandan ing pirang-pirang aspek kaya Kualitas, Penuaan, Rasa tangan, Penumpukan bledug sing suda... lsp. Cocog kanggo macem-macem permukaan interior Otomotif, kayata: Panel lawang, Dashboard , Konsol Tengah, panel instrumen...

jeneng produk Penampilan Komponen efektif Isi aktif Resin pembawa Rekomendasi Dosis (W/W) Lingkup aplikasi
LYSI-306H Pelet putih Polimer siloksan 50% PP 0,5~5% PP,TPE,TPV...
LYSI-301 Pelet putih Polimer siloksan 50% PE 0,5~5% PE, TPE, TPV...
LYSI-306 Pelet putih Polimer siloksan 50% PP 0,5~5% PP,TPE,TPV...
LYSI-306C Pelet putih Polimer siloksan 50% PP 0,5~5% PP,TPE,TPV...
LYSI-405 Pelet putih Polimer siloksan 50% ABS 0,5~5% ABS, PC/ABS, AS...
LYSI-413 Pelet putih Polimer siloksan 25% PC 2~5% PC, PC/ABS