• products-banner

Silicone Wax

Silicone Wax

Lilin silikon minangka produk silikon sing dimodifikasi sing mentas dikembangake, sing ngemot rantai silikon lan sawetara gugus fungsi aktif ing struktur molekul.Iki nduweni peran penting ing pangolahan plastik lan elastomer.Kajaba iku, dibandhingake karo masterbatch silikon bobot molekul ultra-dhuwur, produk lilin silikon duwe bobot molekul sing luwih murah, gampang migrasi tanpa udan menyang permukaan ing plastik lan elastomer, amarga gugus fungsi aktif ing molekul sing bisa muter peran anchoring ing plastik lan elastomer.Silicone wax bisa entuk manfaat kanggo asil dandan saka Processing lan ngowahi sifat lumahing PE, PP, PET, PC, PE, ABS, PS, PMMA, PC/ABS, TPE, TPU, TPV, etc.. kang entuk kinerja sing dikarepake karo a dosis cilik.

jeneng produk Penampilan Komponen efektif Isi aktif Volatile% (105℃×2h) Rekomendasi Dosis (W/W) Lingkup aplikasi
SILIMER 5062 pellet putih utawa kuning cahya Silicone Wax -- -- 0,5~5% PE, PP lan film plastik liyane
SILIMER 5063 pellet putih utawa kuning cahya Silicone Wax -- -- 0,5~5% PE, PP film
SILIMER 5050 Pelet putih Silicone wax -- ≤ 0,5 0,3~1% PE, PP, PVC, PBT, PET, ABS, PC
SILIMER 5060 Pelet putih Silicone wax -- ≤ 0,5 0,3~1% PE, PP, PVC
SILIMER 5140 Pelet putih Silicone wax -- ≤ 0,5 0,3~1% PE, PP, PVC, PMMA, PC, PBT, PA, PC/ABS
SILIMER 5235 Pelet putih Silicone wax -- ≤ 0,5 0,3~1% PC, PBT, PET, PC/ABS