• products-banner

Masterbatch aditif Kanggo WPC

Masterbatch aditif Kanggo WPC

SILIKE WPL 20 minangka pelet padhet sing ngemot kopolimer Silikon UHMW sing disebar ing HDPE, dirancang khusus kanggo komposit kayu-plastik.Dosis cilik kasebut bisa ningkatake sifat pangolahan lan kualitas permukaan, kalebu nyuda COF, torsi extruder sing luwih murah, kacepetan garis ekstrusi sing luwih dhuwur, tahan gores & tahan abrasi lan permukaan sing apik banget kanthi rasa tangan sing apik.Cocog kanggo HDPE, PP, PVC.. komposit plastik kayu.

jeneng produk Penampilan Komponen efektif Isi aktif Resin pembawa Rekomendasi Dosis (W/W) Lingkup aplikasi
SILIMER 5320 pellet putih-putih Polimer siloksan -- -- 0,5~5% Plastik kayu
WPL20 Pelet putih Polimer siloksan -- HDPE 0,5~5% Plastik kayu