• products-banner

Masterbatch anti-abrasi

Masterbatch anti-abrasi

SILIKE Anti-abrasion masterbatches NM seri utamané dikembangaké kanggo industri Footwear.Saiki, kita duwe 4 gelar sing cocog kanggo sepatu EVA / PVC, TPR / TR, RUBBER lan TPU.A tambahan cilik saka wong-wong mau bisa èfèktif nambah resistance abrasion item pungkasan lan ngurangi nilai abrasion ing termoplastik.Efektif kanggo tes abrasi DIN, ASTM, NBS, AKRON, SATRA, GB.

jeneng produk Penampilan Komponen efektif Isi aktif Resin pembawa Rekomendasi Dosis (W/W) Lingkup aplikasi
NM-1Y Pelet putih Polimer siloksan 50% SBS 0,5~8% TPR, TR...
NM-2T Pelet putih Polimer siloksan 50% EVA 0,5~8% PVC, EVA
NM-3C Pelet putih Polimer siloksan 50% KARET 0,5~3% karet
NM-6 Pelet putih Polimer siloksan 50% TPU 0,2~2% TPU
LYSI-10 Pelet putih Polimer siloksan 50% HIPS 0,5~8% TPR, TR...