• 500905803_banner

Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

Chengdu Silike Technology Co., Ltd. iki resmi diadegaké ing 2004, dumunung ing NO.336, CHUANGXIN AVE, QINGBAIJIANG INDUSTRIAL, CHENGDU, CHINA, sing duwe kantor ing Guangdong, Jiangsu, Fujian lan provinsi liyane.Saiki, perusahaan duwe area tanduran luwih saka 20000 m2 kanthi area laboratorium independen 3000m2, kapasitas produksi 8000 Ton / Taun.

Minangka inovator lan pimpinan ing aplikasi silikon ing china ing lapangan karet-plastik, Silike wis fokus ing integrasi silikon lan plastik kanggo luwih saka 20 taun, njupuk timbal ing nggabungke silikon lan plastik, lan ngembangaken Multi-fungsi. aditif silikon sing ditrapake ing alas kaki, kabel & kabel, trim interior otomotif, lan pipa Telekomunikasi, film plastik, plastik rekayasa....etc.Ing taun 2020, Silike wis kasil ngembangake bahan anyar kanggo kombinasi silikon-plastik: elastomer termoplastik berbasis silikon Si-TPV, sawise budidaya jero lan riset teknis ing bidang pengikat silikon-plastik.

pic3
DCIM100MEDIADJI_0808.JPG
010d04b156a728d6e51f9c8e5285ceb

Sawise pirang-pirang taun inovasi produk R&D lan pangembangan pasar, pangsa pasar domestik produk kita luwih saka 40%, panyiapan nutupi Amerika, Eropa, Oseania, Asia, Afrika lan wilayah liyane ing pasar dodolan internasional, produk diekspor menyang pirang-pirang negara. jaban rangkah, nampa pujian unanimous saka pelanggan.Kajaba iku, Silike nggawe kerjasama sing cedhak karo universitas domestik, lembaga riset, kalebu Universitas Sichuan, Pusat Resin Sintetis Nasional lan unit R&D liyane, lan ngupayakake nyedhiyakake produk sing luwih maju lan berkualitas tinggi kanggo para pelanggan!

Budaya Perusahaan

Mission

Karep

Inovasi organo-Silicone, nguatake nilai anyar

Vision

sesanti

Dadi produsen cerdas silikon khusus ing donya, platform Enterprise kanggo strivers

Values

Nilai

1. Inovasi ilmiah lan teknologi

2. kualitas dhuwur lan efficiency

3.Pelanggan pisanan

4.Kerjasama win-win

5.Jujur lan tanggung jawab