• 500905803_banner

Tanggung Jawab Sosial

Terusake pembangunan sing lestari lan nulungi kesejahteraan umum

Chengdu Silike Technology Co., Ltd. netepi konsep njaga lingkungan ekologis, promosi pembangunan sehat lan ijo, lan mbantu usaha kesejahteraan umum.Butuh pembangunan lestari lan ekologi ijo minangka prasyarat kanggo pangembangan lan produksi produk, lan nggunakake bahan sing bisa didaur ulang lan ijo kanggo pangembangan lan produksi produk anyar.Ngatur kabeh anggota kanggo melu ing kegiatan tanduran wit ing Arbor Day taunan, lan aktif nanggapi konsep ekonomi ijo, njupuk partisipasi aktif ing kesejahteraan umum minangka isi penting lan pawujudan tartamtu saka manggoni tanggung jawab sosial, lan wis melu bantuan epidemi lan aktivitas liyane. kaping pirang-pirang kanggo nguatake rasa tanggung jawab perusahaan.

pic17
dwdw1

Rasa tanggung jawab sosial

Silike tansah percaya yen integritas minangka dhasar moral, dhasar manut ukum, pranatan sesrawungan, lan pranata kerukunan.Kita tansah njupuk penguatan kesadaran integritas minangka prasyarat kanggo pangembangan perusahaan, operasi kanthi integritas, berkembang kanthi integritas, nambani wong kanthi integritas, ningkatake integritas minangka budaya perusahaan kanggo mbangun masyarakat sing harmonis.

Kabeh wong penting

Kita tansah nindakake prinsip "wong-oriented", nambah pembangunan lan pemanfaatan sumber daya manungsa nalika ngembangaken perusahaan, nambah introduksi, cadangan lan latihan talents inti tombol, nyedhiyani kesempatan lan platform kanggo wutah karyawan, lan nyedhiyani lingkungan competitive apik. kanggo pembangunan pegawe, Kanggo ningkataké wutah umum karyawan lan perusahaan, lan ngganti kanggo pangembangan jaman sosial.

pic4