• 103684835-GettyImages-487041749

R&D

7f008d1148df454f3398bff4ba57dfe
010d04b156a728d6e51f9c8e5285ceb

Inovasi sing ora bisa diendhegake, teknologi masa depan lan teknologi sing lestari fokus

Évolusi teknologi Silike minangka asil pangembangan materi fungsional ditambah karo studi babagan desain inovasi, aplikasi sing lestari, lan kabutuhan lingkungan.

Pusat Riset & Pengembangan Silike dumunung ing Qingbaijiang Industrial Park, Chengdu, China.Luwih saka 30 karyawan R&D, Diwiwiti ing taun 2008, produk sing dikembangake kalebu seri masterbatch silikon LYSI, masterbatch anti-gores, masterbatch anti-wear, bubuk silikon, pelet anti-squeaking, masterbatch super slip, lilin silikon, lan Si-TPV nyedhiyakake dhukungan kanggo solusi. kanggo interior otomotif, senyawa kabel lan kabel, sol sepatu, pipa Telekomunikasi HDPE, saluran serat optik, komposit, lan liya-liyane.

Pusat R&D kita dilengkapi 50 jinis peralatan uji sing digunakake kanggo sinau formulasi, analisis bahan mentah, lan produksi conto.

d52c51252b484be282a7e56a8cf3130
19c0f96adfbe02793e7c632a2f8b8a9

Silike nggarap produk lan solusi sing lestari kanggo para pelanggan ing industri plastik lan karet.

Kita ngupayakake inovasi mbukak, departemen R&D kita kolaborasi karo ilmuwan saka lembaga riset lan sawetara universitas paling dhuwur ing China sing Universitas Sichuan khusus ing sektor plastik kanggo ngembangake proyek inovatif babagan bahan, teknologi, lan proses produksi.Kemitraan Silke karo universitas uga bisa milih lan nglatih bakat anyar kanggo Chengdu Silike Technology Co., Ltd.

Pasar sing dioperasikake Silike mbutuhake pitulungan teknis sing tetep lan dhukungan pangembangan produk ing macem-macem fase pangembangan produk, kanggo nyempurnakake produk supaya cocog karo spesifikasi klien lan ngusulake solusi inovatif.

Area fokus riset

642de58440bd455f1aafe2e94e33b47
3396e12c33d3077f069cafbc2f631bb
66193f77ea4265b9b505b68ed6eb61e

• Riset bahan silikon fungsional lan pangembangan produk kinerja

• Teknologi kanggo urip, produk wearable Smart

• Nyedhiyani Solusi kanggo nambah properti Processing lan kualitas lumahing

kalebu:

• HFFR, LSZH, XLPE Wire & Kabel senyawa / Low COF, Anti-abrasion / Low kumelun senyawa PVC.

• senyawa PP / TPO / TPV kanggo interior otomotif.

• Tlapak sepatu digawe saka EVA, PVC, TR / TPR, TPU, karet, lsp.

• Pipa inti silikon / saluran / saluran serat optik.

• Packaging film.

• Serat kaca sing diisi dhuwur sing diperkuat senyawa PA6 / PA66 / PP lan sawetara senyawa teknik liyane, kayata senyawa PC / ABS, POM, PET

• Masterbatches werna / pangisi dhuwur / polyolefin.

• Serat Plastik / Lembar.

• elastomer termoplastik / Si-TPV