• products-banner

Aditif Silicone

Silicone Masterbatch LYSI Series

Silicone Masterbatch (Siloxane Masterbatch) seri LYSI minangka formulasi pelletized kanthi 20 ~ 65% polimer siloxane bobot molekul ultra dhuwur sing disebar ing macem-macem operator resin.Iki digunakake minangka aditif pangolahan sing efisien ing sistem resin sing kompatibel kanggo nambah sifat pangolahan lan ngowahi kualitas permukaan.

Dibandhingake karo aditif Silicone / Siloxane bobot molekul sing luwih murah, kayata lenga Silicone, cairan silikon utawa alat bantu pangolahan liyane, seri SILIKE Silicone Masterbatch LYSI samesthine bakal menehi keuntungan sing luwih apik, contone,.Kurang sekrup, cetakan cetakan sing luwih apik, nyuda drool mati, koefisien gesekan sing luwih murah, masalah cat lan percetakan sing luwih sithik, lan kemampuan kinerja sing luwih akeh.

jeneng produk Penampilan Komponen efektif Isi aktif Resin pembawa Rekomendasi Dosis (W/W) Lingkup aplikasi
LYSI-401 Pelet putih Polimer siloksan 50% LDPE 0,5~5% PE PP PA TPE
LYSI-402 Pelet putih Polimer siloksan 50% EVA 0,5~5% PE PP PA EVA
LYSI-403 Pelet putih Polimer siloksan 50% TPEE 0,5~5% PET PBT
LYSI-404 Pelet putih Polimer siloksan 50% HDPE 0,5~5% PE PP TPE
LYSI-405 Pelet putih Polimer siloksan 50% ABS 0,5~5% ABS AS
LYSI-406 Pelet putih Polimer siloksan 50% PP 0,5~5% PE PP TPE
LYSI-307 Pelet putih Polimer siloksan 50% PA6 0,5~5% PA6
LYSI-407 Pelet putih Polimer siloksan 30% PA6 0,5~5% PA
LYSI-408 Pelet putih Polimer siloksan 30% PET 0,5~5% PET
LYSI-409 Pelet putih Polimer siloksan 50% TPU 0,5~5% TPU
LYSI-410 Pelet putih Polimer siloksan 50% HIPS 0,5~5% HIPS
LYSI-311 Pelet putih Polimer siloksan 50% POM 0,5~5% POM
LYSI-411 Pelet putih Polimer siloksan 30% POM 0,5~5% POM
LYSI-412 Pelet putih Polimer siloksan 50% LLDPE 0,5~5% PE, PP, PC
LYSI-413 Pelet putih Polimer siloksan 25% PC 0,5~5% PC, PC/ABS
LYSI-415 Pelet putih Polimer siloksan 50% SAN 0,5~5% PVC, PC, PC & ABS
LYSI-501 Pelet putih Polimer siloksan -- PE 0,5~6% PE PP PA TPE
LYSI-502 Pelet putih Polimer siloksan -- EVA 0.2~5% PE PP EVA
LYSI-506 Pelet putih Polimer siloksan -- PP 0,5~7% PE PP TPE
LYPA-208C Pelet putih Polimer siloksan 50% LDPE 0,2~5% PE, XLPE

Bubuk silikon

Wêdakakêna silikon (wêdakakêna Siloxane) seri LYSI minangka formulasi bubuk sing ngandhut polimer Siloxane 55 ~ 70% UHMW sing disebar ing Silika.Cocog kanggo macem-macem aplikasi kaya senyawa kabel & kabel, plastik teknik, masterbatch warna / pengisi ...

Dibandhingake karo aditif Silicone / Siloxane bobot molekul sing luwih murah, kayata lenga Silikon, cairan silikon utawa alat bantu pangolahan liyane, bubuk Silikon SILIKE samesthine bakal menehi keuntungan sing luwih apik babagan proses proopertise lan ngowahi kualitas permukaan produk akhir, contone,.Kurang sekrup, cetakan cetakan sing luwih apik, nyuda drool mati, koefisien gesekan sing luwih murah, masalah cat lan percetakan sing luwih sithik, lan kemampuan kinerja sing luwih akeh. .

jeneng produk Penampilan Komponen efektif Isi aktif Resin pembawa Rekomendasi Dosis (W/W) Lingkup aplikasi
LYSI-100A Wêdakakêna putih Polimer siloksan 55% -- 0.2~5% PE, PP, EVA, PC, PA, PVC, ABS....
LYSI-100 Wêdakakêna putih Polimer siloksan 70% -- 0.2~5% PE, PP, PC, PA, PVC, ABS....
LYSI-300C Wêdakakêna putih Polimer siloksan 65% -- 0.2~5% PE, PP, PC, PA, PVC, ABS....
S201 Wêdakakêna putih Polimer siloksan 60% -- 0.2~5% PE, PP, PC, PA, PVC, ABS....

Masterbatch anti gores

Masterbatch anti gores SILIKE nduweni kompatibilitas sing luwih apik karo matriks Polypropylene (CO-PP/HO-PP) -- Ngasilake pemisahan fase ngisor saka permukaan pungkasan, tegese tetep ana ing permukaan plastik pungkasan tanpa migrasi utawa eksudasi. , ngurangi fogging , VOCS utawa Odors .Mbantu ningkatake sifat anti-gores sing tahan suwe ing interior otomotif, kanthi menehi dandan ing pirang-pirang aspek kaya Kualitas, Penuaan, Rasa tangan, Penumpukan bledug sing suda... lsp. Cocog kanggo macem-macem permukaan interior Otomotif, kayata: Panel lawang, Dashboard , Konsol Tengah, panel instrumen...

jeneng produk Penampilan Komponen efektif Isi aktif Resin pembawa Rekomendasi Dosis (W/W) Lingkup aplikasi
LYSI-306H Pelet putih Polimer siloksan 50% PP 0,5~5% PP,TPE,TPV...
LYSI-301 Pelet putih Polimer siloksan 50% PE 0,5~5% PE, TPE, TPV...
LYSI-306 Pelet putih Polimer siloksan 50% PP 0,5~5% PP,TPE,TPV...
LYSI-306C Pelet putih Polimer siloksan 50% PP 0,5~5% PP,TPE,TPV...
LYSI-405 Pelet putih Polimer siloksan 50% ABS 0,5~5% ABS, PC/ABS, AS...
LYSI-413 Pelet putih Polimer siloksan 25% PC 2~5% PC, PC/ABS

Masterbatch anti-abrasi

SILIKE Anti-abrasion masterbatches NM seri utamané dikembangaké kanggo industri Footwear.Saiki, kita duwe 4 gelar sing cocog kanggo sepatu EVA / PVC, TPR / TR, RUBBER lan TPU.A tambahan cilik saka wong-wong mau bisa èfèktif nambah resistance abrasion item pungkasan lan ngurangi nilai abrasion ing termoplastik.Efektif kanggo tes abrasi DIN, ASTM, NBS, AKRON, SATRA, GB.

jeneng produk Penampilan Komponen efektif Isi aktif Resin pembawa Rekomendasi Dosis (W/W) Lingkup aplikasi
NM-1Y Pelet putih Polimer siloksan 50% SBS 0,5~8% TPR, TR...
NM-2T Pelet putih Polimer siloksan 50% EVA 0,5~8% PVC, EVA
NM-3C Pelet putih Polimer siloksan 50% KARET 0,5~3% karet
NM-6 Pelet putih Polimer siloksan 50% TPU 0,2~2% TPU
LYSI-10 Pelet putih Polimer siloksan 50% HIPS 0,5~8% TPR, TR...

Masterbatch anti-squeaking

Masterbatch anti-squaking Silike minangka polysiloxane khusus sing nyedhiyakake kinerja anti-squeaking permanen sing apik banget kanggo bagean PC / ABS kanthi biaya sing luwih murah.Wiwit partikel anti-squeaking digabungake sajrone proses pencampuran utawa injeksi, ora perlu langkah-langkah pasca proses sing nyuda kacepetan produksi.Penting yen masterbatch SILIPLAS 2070 njaga sifat mekanik paduan PC / ABS-kalebu resistensi impact sing khas.Kanthi ngembangake kebebasan desain, teknologi novel iki bisa entuk manfaat kanggo OEM otomotif lan kabeh lapisan masyarakat.Ing jaman kepungkur, amarga proses pasca, desain bagean sing rumit dadi angel utawa ora mungkin kanggo entuk jangkoan pasca-proses lengkap.Ing kontras, aditif silikon ora perlu ngowahi desain kanggo ngoptimalake kinerja anti-squeaking.Silike's SILIPLAS 2070 minangka produk pertama ing seri anyar aditif silikon anti-noise, sing bisa uga cocog kanggo mobil, transportasi, konsumen, konstruksi lan peralatan omah.

jeneng produk Penampilan Komponen efektif Isi aktif Resin pembawa Rekomendasi Dosis (W/W) Lingkup aplikasi
SILIPLAS 2070 Pelet putih Polimer siloksan -- -- 0,5~5% ABS, PC/ABS

Masterbatch aditif Kanggo WPC

SILIKE WPL 20 minangka pelet padhet sing ngemot kopolimer Silikon UHMW sing disebar ing HDPE, dirancang khusus kanggo komposit kayu-plastik.Dosis cilik kasebut bisa ningkatake sifat pangolahan lan kualitas permukaan, kalebu nyuda COF, torsi extruder sing luwih murah, kacepetan garis ekstrusi sing luwih dhuwur, tahan gores & tahan abrasi lan permukaan sing apik banget kanthi rasa tangan sing apik.Cocog kanggo HDPE, PP, PVC.. komposit plastik kayu.

jeneng produk Penampilan Komponen efektif Isi aktif Resin pembawa Rekomendasi Dosis (W/W) Lingkup aplikasi
SILIMER 5320 pellet putih-putih Polimer siloksan -- -- 0,5~5% Plastik kayu
WPL20 Pelet putih Polimer siloksan -- HDPE 0,5~5% Plastik kayu

Super Slip Masterbatch

SILIKE Super-slip masterbatch duwe sawetara gelar kanthi operator resin kaya PE, PP, EVA, TPU..etc, ngemot 10% ~ 50% UHMW Polydimethylsiloxane.A tambahan cilik saka iku bisa Ngartekno nyuda COF, nambah lancar lumahing tanpa getihen.Cocog kanggo BOPP, CPP, BOPET, EVA, film TPU....

jeneng produk Penampilan Komponen efektif Isi aktif Resin pembawa Rekomendasi Dosis (W/W) Lingkup aplikasi
SF 109 Pelet putih Polimer siloksan -- TPU 6~10% TPU
LYSI-401 Pelet putih Polimer siloksan 50% PE 0.2~5% PE
LYSI-406 Pelet putih Polimer siloksan 50% PP 0.2~5% PP
LYSI-408 Pelet putih Polimer siloksan 30% PET 0,5~5% PET
SF 102 Pelet putih Polimer siloksan -- EVA 6~10% EVA