• products-banner

produk

Silicone Masterbatch LYSI-502C kanggo Resistance Abrasi Luwih ing Resin EVA

Silicone Masterbatch (Siloxane Masterbatch) LYSI-502C minangka formulasi pelletized kanthi kandungan polimer siloxane bobot molekul sing dhuwur banget sing disebar ing kopolimer etilena-vinil asetat (EVA).Iki digunakake minangka aditif efisien ing sistem resin kompatibel EVA kanggo nambah sifat pangolahan lan ngowahi kualitas permukaan.


Detail Produk

Tag produk

layanan sampel

Katrangan

Silicone Masterbatch (Siloxane Masterbatch) LYSI-502C minangka formulasi pelletized kanthi kandungan polimer siloxane bobot molekul sing dhuwur banget sing disebar ing kopolimer etilena-vinil asetat (EVA).Iki digunakake minangka aditif efisien ing sistem resin kompatibel EVA kanggo nambah sifat pangolahan lan ngowahi kualitas permukaan.

Dibandhingake karo aditif Silicone / Siloxane bobot molekul sing luwih murah, kayata lenga Silicone, cairan silikon utawa aditif pangolahan jinis liyane, seri SILIKE Silicone Masterbatch LYSI samesthine bakal menehi keuntungan sing luwih apik, contone,.Kurang sekrup, cetakan cetakan sing luwih apik, nyuda drool mati, koefisien gesekan sing luwih murah, masalah cat lan percetakan sing luwih sithik, lan kemampuan kinerja sing luwih akeh.

Parameter dhasar

sasmita

LYSI-502C

Penampilan

Pelet putih

Resin pembawa

EVA

MI(230℃, 2,16KG) g/10min

2~4

Dosis% (w/w)

0.5~5

keuntungan

(1) Ngapikake sifat pangolahan kalebu kemampuan aliran sing luwih apik, nyuda extrusion die drool, torsi extruder kurang, ngisi & ngeculake cetakan sing luwih apik

(2) Ngapikake kualitas permukaan kaya slip permukaan, Koefisien gesekan sing luwih murah, abrasion sing luwih gedhe & tahan gores

(3) throughput luwih cepet, nyuda tingkat cacat produk.

(4) Ningkatake stabilitas dibandhingake karo bantuan pangolahan utawa pelumas tradisional

Aplikasi

(1) senyawa kabel HFFR / LSZH

(2) alas kaki EVA

(3) Produk busa EVA

(4) elastomer termoplastik

(5) plastik liyane sing kompatibel karo EVA

Carane nggunakake

Masterbatch silikon seri SILIKE LYSI bisa diproses kanthi cara sing padha karo operator resin sing didhasarake.Bisa digunakake ing proses campuran leleh klasik kaya extruder sekrup Single / Twin, cetakan injeksi.Campuran fisik karo pelet polimer prawan dianjurake.

Rekomendasi dosis

Yen ditambahake menyang EVA utawa termoplastik sing padha ing 0,2 nganti 1%, pangolahan lan aliran resin sing luwih apik wis samesthine, kalebu ngisi cetakan sing luwih apik, torsi extruder sing kurang, pelumas internal, release cetakan lan throughput sing luwih cepet;Ing tingkat tambahan sing luwih dhuwur, 2 ~ 5%, properti permukaan sing luwih apik dijangkepi, kalebu lubricity, slip, koefisien gesekan sing luwih murah lan tahan mar / gores lan abrasion sing luwih gedhe.

Paket

25Kg / tas, tas kertas kerajinan

Lumbung

Transportasi minangka bahan kimia sing ora mbebayani.Simpen ing papan sing adhem lan kanthi ventilasi sing apik.

urip beting

Karakteristik asli tetep utuh sajrone 24 wulan wiwit tanggal produksi, yen disimpen ing panyimpenan sing disaranake.

Chengdu Silike Technology Co., Ltd minangka produsen lan pemasok bahan silikon, sing wis darmabakti kanggo R&D kombinasi Silikon karo termoplastik kanggo 20+taun, produk kalebu nanging ora winates kanggo Silicone masterbatch, Silicone powder, Anti-gores masterbatch, Super-slip Masterbatch, Anti-abrasion masterbatch, Anti-Squeaking masterbatch, Silicone wax lan Silicone-Thermoplastic Vulcanizate (Si-TPV), kanggo rincian liyane lan data uji coba, hubungi Ms.Amy Wang Email:amy.wang@silike.cn


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • GRATIS TAMBAHAN SILIKON LAN SAMPEL Si-TPV Luwih saka 100 KELAS

    jinis sampel

    $0

    • 50+

      gelar Silicone Masterbatch

    • 10+

      kelas Silicone Powder

    • 10+

      gelar Masterbatch Anti-gores

    • 10+

      gelar Masterbatch Anti-abrasion

    • 10+

      kelas Si-TPV

    • 8+

      grades Silicone Wax

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita