• products-banner

Masterbatch anti-squeaking

Masterbatch anti-squeaking

Masterbatch anti-squaking Silike minangka polysiloxane khusus sing nyedhiyakake kinerja anti-squeaking permanen sing apik banget kanggo bagean PC / ABS kanthi biaya sing luwih murah.Wiwit partikel anti-squeaking digabungake sajrone proses pencampuran utawa injeksi, ora perlu langkah-langkah pasca proses sing nyuda kacepetan produksi.Penting yen masterbatch SILIPLAS 2070 njaga sifat mekanik paduan PC / ABS-kalebu resistensi impact sing khas.Kanthi ngembangake kebebasan desain, teknologi novel iki bisa entuk manfaat kanggo OEM otomotif lan kabeh lapisan masyarakat.Ing jaman kepungkur, amarga proses pasca, desain bagean sing rumit dadi angel utawa ora mungkin kanggo entuk jangkoan pasca-proses lengkap.Ing kontras, aditif silikon ora perlu ngowahi desain kanggo ngoptimalake kinerja anti-squeaking.Silike's SILIPLAS 2070 minangka produk pertama ing seri anyar aditif silikon anti-noise, sing bisa uga cocog kanggo mobil, transportasi, konsumen, konstruksi lan peralatan omah.

jeneng produk Penampilan Komponen efektif Isi aktif Resin pembawa Rekomendasi Dosis (W/W) Lingkup aplikasi
SILIPLAS 2070 Pelet putih Polimer siloksan -- -- 0,5~5% ABS, PC/ABS