• products-banner

produk

Silicone Masterbatch LYPA-208C siloxane Crosslinked PE anti-precrossing linking Additive

Silicone Masterbatch (Siloxane Masterbatch) LYPA-208C minangka formulasi pelletized kanthi 50% polimer silikon bobot molekul ultra-dhuwur kanthi struktur kimia khusus sing kasebar ing LDPE, Bisa digunakake minangka aditif pangolahan tartamtu ing senyawa XLPE kanggo nambah sifat pangolahan lan ngowahi kualitas permukaan.

Dibandhingake karo aditif Silicone / Siloxane bobot molekul sing luwih murah, kaya lenga Silicone, cairan silikon, utawa alat bantu pangolahan liyane, samesthine bakal menehi keuntungan sing luwih apik, contone,.Slip sekrup kurang, rilis cetakan sing luwih apik, nyuda drool mati, koefisien gesekan sing luwih murah, masalah cat lan percetakan sing luwih sithik, lan kemampuan kinerja sing luwih akeh.Apa maneh, bisa nyegah pra-crosslinking sing ora dikarepake nanging tanpa pengaruh ing kacepetan lan tingkat pranala silang pungkasan.


Detail Produk

Tag produk

layanan sampel

Katrangan

Silicone Masterbatch (Siloxane Masterbatch) LYPA-208C minangka formulasi pelletized kanthi 50% polimer silikon bobot molekul ultra-dhuwur kanthi struktur kimia khusus sing kasebar ing LDPE, Bisa digunakake minangka aditif pangolahan tartamtu ing senyawa XLPE kanggo nambah sifat pangolahan lan ngowahi kualitas permukaan.

 

Dibandhingake karo aditif Silicone / Siloxane bobot molekul sing luwih murah, kaya lenga Silicone, cairan silikon, utawa alat bantu pangolahan liyane, samesthine bakal menehi keuntungan sing luwih apik, contone,.Slip sekrup kurang, rilis cetakan sing luwih apik, nyuda drool mati, koefisien gesekan sing luwih murah, masalah cat lan percetakan sing luwih sithik, lan kemampuan kinerja sing luwih akeh.Apa maneh, bisa nyegah pra-crosslinking sing ora dikarepake nanging tanpa pengaruh ing kacepetan lan tingkat pranala silang pungkasan.

Parameter dhasar

sasmita

LYPA-208C

Penampilan

Pelet putih

Isi silikon (%)

50

Dasar resin

LDPE

Indeks leleh (230 ℃, 2,16KG) g/10min

> 7

Dosis% (w/w)

0.2~5

Fitur

Struktur linear saka LLDPE bakal nguripake menyang jaringan salib telung dimensi sawise Silane-grafting lan reaksi salib-ngubungake, ing cara iki aliran miskin asil resin ing Processing miskin, lan senyawa gampang adhered menyang alur meneng lan jamur. sudhut mati lan mbentuk massa mati kang bakal mengaruhi tampilan kabel extruded (lumahing atos karo sethitik wis crosslinking partikel kang kawangun ing salib-linking langkah), supaya pelumas efektif kaya LYPA-208C ditambahaké kanggo nambah Processing lan ngowahi lumahing extruded.

Carane nggunakake

Tingkat tambahan antarane 0,2 ~ 5,0% disaranake.Bisa digunakake ing proses campuran leleh klasik kaya extruders sekrup Single / Twin, cetakan injeksi.Campuran fisik karo pelet polimer prawan dianjurake.Kanggo asil sing luwih apik, sadurunge pangatusan dianjurake kanggo 1 jam ing 70-75 ℃.

Paket

25Kg / tas, tas kertas kerajinan

Lumbung

Transportasi minangka bahan kimia sing ora mbebayani.Simpen ing papan sing adhem lan kanthi ventilasi sing apik.

urip beting

Karakteristik asli tetep utuh sajrone 24 wulan wiwit tanggal produksi, yen disimpen ing panyimpenan sing disaranake.

 

Chengdu Silike Technology Co., Ltd minangka produsen lan pemasok bahan silikon, sing wis darmabakti kanggo R&D kombinasi Silikon karo termoplastik kanggo 20+taun, produk kalebu nanging ora winates kanggo Silicone masterbatch, Silicone powder, Anti-gores masterbatch, Super-slip Masterbatch, Anti-abrasion masterbatch, Anti-Squeaking masterbatch, Silicone wax lan Silicone-Thermoplastic Vulcanizate (Si-TPV), kanggo rincian liyane lan data tes, mangga hubungi Ms.Amy Wang Email: amy.wang@silike.cn

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • GRATIS TAMBAHAN SILIKON LAN SAMPEL Si-TPV Luwih saka 100 KELAS

    jinis sampel

    $0

    • 50+

      gelar Silicone Masterbatch

    • 10+

      kelas Silicone Powder

    • 10+

      gelar Masterbatch Anti-gores

    • 10+

      gelar Masterbatch Anti-abrasion

    • 10+

      kelas Si-TPV

    • 8+

      grades Silicone Wax

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita