• news-3

Kabar

Masterbatches silikon SILIKELYSI-401,LYSI-404: cocok kanggo tabung inti silikon / tabung serat / tabung HDPE PLB, microtube / tabung multi-saluran lan tabung diameter gedhe.
Keuntungan aplikasi:

(1) Kinerja pangolahan sing luwih apik, kalebu fluiditas sing luwih apik, nyuda drool die, nyuda torsi ekstrusi, ngisi cetakan sing luwih apik lan kinerja demoulding.

(2) Kualitas permukaan sing luwih apik, kayata permukaan alus lan koefisien gesekan sing luwih murah;Luwih apik abrasion lan scratchresistance.

(3) Ngapikake kapasitas produksi lan nyuda cacat produkrate.

(4) Stabilitas sing luwih apik tinimbang alat bantu utawa pelumas tradisional.

未命名_副本

 


Wektu kirim: Feb-11-2022