• news-3

Kabar

Forum Summit Bahan lan Aplikasi Inovasi Smart Wear kaping 2 dianakake ing Shenzhen tanggal 10 Desember 2021. Manajer.Wang saka tim R&D menehi pidato babagan aplikasi Si-TPV ingTali bangkekanlan nuduhake solusi materi anyar kita ing tali bangkekan pinter lan tali jam tangan.微信图片_20220110144137

Dibandhingake karo taun kepungkur, taun iki kita wis apik bangetSi-TPVresistensi noda, rasa tangan, resistensi lempitan, sifat mekanik lan aspek liyane, lan luwih cocog karo syarat bahan hilir.Dibandhingake karo karet silikon lan karet fluorine, Si-TPV bisa entuk sentuhan ramah silky kaya kulit bayi tanpa nyemprotake lan duwe rasio biaya lan kinerja sing luwih apik.Ing lapangan tali bangkekan & tali jam tangan, kinerja lempitan wis apik banget tanpa karusakan sawise 500,000 kali distorsi lan mlengkung, kanthi nyukupi syarat panggunaan saben dina.微信图片_20211126162146

Video kanggoSi-TPVtes tahan noda

https://youtu.be/TCfoXWPGcjA

Kondisi tes kaya ing ngisor iki:

Suhu: 60 ℃

Kelembapan: 80

Cuci sampel Si-TPV nganggo banyu murni sawise nyemprotake lenga pedhes ing sampel sajrone 1 jam.


Wektu kirim: Jan-10-2022